Comercializare, proiectare, instalare si intretinere sisteme de supraveghere video, sisteme de detectie si monitorizare control acces si comunicatii.

Pentru a va preintampina si implini nevoile de securitate , SC Badas Business SRL va ofera un portofoliu consistent de produse, servicii si solutii novatoare, flexibile, predicibile si de inalta calitate.

Produsele comercializate de noi prezinta garantia calitatii si poarta marca progresului tehnologic.
Va punem la dispozitie:
-sisteme antiefractie ( centrale, tastaturi, detectori infrarosu, de fum, de geam spart, accesorii etc.) – Bentel, DSC
-sisteme antiincendiu ( centrale, sirene, detectori, module si software etc. ) – Bentel, DSC
-sisteme de supraveghere video – CCTV ( camere video interior/exterior, DVR-uri, UPS-uri, lentile, accesorii CCTV ) – Q-see/E-sol si Bentel
-sisteme control acces si comunicatii ( sisteme acces si pontaj, cititoare si cartele, sisteme de autentificare pe baza de amprenta digitala) Q-see/E-sol, Bentel, DSC, Rosslare si Beninca.

Tehnica securitatii promovata de Badas Business SRL presupune o suma de servicii si solutii optime costumizate nevoilor clientilor nostri si apreciate de cele mai exigente medii de lucru.

Proiectarea sistemelor de supraveghere video, sistemelor de detectie si monitorizare control acces si comunicatii presupune elaborarea unui proiect intocmit de personalul tehnic avizat al societatii, realizat prin respectarea normelor legislative si celor proprii unitatii, tinandu-se cont de gradul de protectie stabilit, de valorile ce trebuie respectate ( umane si/sau materiale), existenta si localizarea zonelor vitale, cailor de acces, circulatia personalului, amenajarile mecanice-fizice realizate, intocmirea si distribuirea documentelor necesare avizarii de catre IGPR a proiectului etc..

Instalarea sistemelor de securitate este definita prin implementarea propriu-zisa a solutiilor tehnice si punerea in functiune a sistemelor.

Procedurile de intretinere si service – ul sistemelor de securitate asigurate de societatea noastra reprezinta totalitatea operatiunilor considerate a fi necesare de catre personalul tehnic specializat ce au in vedere functionarea in parametrii normali a tuturor echipamentelor si componentelor ce alcatuiesc sistemul ( depanare defectiuni, diagnosticare defect, efectuarea de reparatii la structurile afectate etc.)