Dragi parteneri,

Ne face deosebita placere sa va comunicam ca suntem distribuitori METRICI!

Despre METRICI

METRICI este un producator romanesc de software, fondat in 2010 ce ofera o solutie de recunoastere a numerelor de inmatriculare, METRICI LPR. Aceasta solutie face posibila recunoasterea numerelor de inmatriculare ale autoturismelor, indiferent de conditiile de iluminare, in orice conditii meteo, avand o rata de recunoastere de peste 99%.

Cu ajutorul solutiei se poate afla cate masini trec printr-un anumit spatiu si ce autovehicule tranziteaza unul sau mai multe spatii monitorizate.

Solutia METRICI LPR este usor de configurat si de utilizat si se compune din aplicatia software (Metrici LPR), camere video IP, reflectoare IR si server/statie de lucru.

Solutia poate fi aplicata intr-o gama larga de domenii precum:

Trafic: pentru monitorizare şi control, statistici legate de timpi, frecvenţă.

Parcări cu plată: pentru eficientizarea şi supravegherea punctelor de acces, siguranţă, statistici legate de gradul de ocupare şi comportamentul consumatorului: frecvenţă, timp de staţionare.

Spitale şi hoteluri: pentru siguranţa punctelor de acces în parcări şi în incinte, reducerea cheltuielilor cu securitatea.

Centre comerciale: pentru montitorizarea autoturismelor personalului şi ale clienţilor, eliminarea situaţiilor de staţionare ilegală.

Utilizări custom: pentru sisteme de cântărire a autocamioanelor de transport mărfuri, monitorizarea traficului în zone cu potenţial de instalare a panourilor publicitare outdoor.

Avantaje competitive ale Metrici LPR în România sunt faptul că se poate customiza foarte bine soluţia pentru a satisface nevoile clienţilor şi că softul este compatibil cu o arie largă de camere video.