Badas Business SRL iti deschide calea catre succes si performanta printr-un portofoliu vast de produse, servicii si solutii privind tehnologia informatiei.

Viziunea Badas Business asupra unui viitor digital are in centru clientul care doreste sa se bucure de recompensele unei tehnici avansate.

Badas Business SRL este autorizata ORNISS avand personal calificat

Serviciile si produsele oferite se concentreaza pe satisfactia maxima a clientului, garantandu-i totodata inalta calitate, suport tehnic complet, solutii flexibile, individualizate si usor de implementat, respect pentru calitate si experienta indelungata.

Dorindu-ne sa depasim nevoile si asteptarile clientilor nostri, crezand in puterea tehnicii, dorim sa devenim o firma tot mai competitiva si performanta in domeniul activitatilor de comercializare, instalare, service echipamente si consumabile pentru multiplicarea si managementul documentelor, sistemelor de calcul, de telecomunicatii, accesorii de birou si sisteme de securitate (CCTV, Control Acces, Antiefractie).

Ne recomanda increderea pe care ne-au oferit-o clientii nostrii atat din sectorul privat cat si institutiile statului, societatea noastra fiind foarte activa in domeniul licitatiilor publice.

Always together / Mereu impreuna este deviza noastra si ne explica principiile fundamentale ale activitatii noastre: incredere, respect, putere, comunicare, spirit de echipa si maximizarea eficientei.

Vrei sa ni te alaturi?

Te invitam in continuare sa ne cunosti, prin intermediul site-ului nostru si-ti asteptam sugestiile si opiniile la datele de contact.